Trainingen op maat voor werkgevers en relocatiebureaus

Kennis van zaken is essentieel voor iedereen die zich bezighoudt met het overplaatsen van buitenlandse werknemers. Of het nu gaat om HR-medewerkers, relocatiecoördinators of relocatieconsultants, er valt veel te weten over het relocatie- en immigratieproces en alles eromheen. Ook is het een must om op de hoogte te blijven van veranderingen in regelgeving en procedures. Voor het trainen van bestaande en nieuwe medewerkers is ReloMatters je ideale trainingspartner.

ReloMatters traint zowel relocatiemedewerkers van werkgevers als specialisten van relocatiebureaus. Dankzij mijn jarenlange ervaring met het inwerken en trainen van kantoormedewerkers en consultants in de relocatie- en immigratiebranche, zie ik snel waar de trainingsbehoefte ligt en speel ik hier direct op in. Zo kan ik voor iedereen die zich binnen jouw bedrijf bezighoudt met relocaties en immigraties een afgestemd inwerk- en trainingstraject verzorgen en ze aan de kennis en vaardigheden helpen die ze bij hun werk nodig hebben.

Tijdens de trainingen geef ik je medewerkers bijvoorbeeld uitleg over de diverse typen werk- en verblijfsvergunningen, vertel ik ze alles over de onderwijsmogelijkheden voor kinderen, geef ik helderheid over de huizenmarkt en de kosten die bij huisvesting komen kijken, en kan ik ingaan op specifieke onderwerpen die voor jullie bedrijfsvoering op het gebied van relocaties en immigraties op dat moment van belang zijn. Ook leg ik ze uit hoe ze hun werk in de praktijk zodanig organiseren dat ze tot de beste resultaten komen. De juiste actie ondernemen op het juiste moment, actief en adequaat handelen, anticiperen op situaties - het draagt allemaal bij aan een soepel relocatieproces en tevreden opdrachtgevers.

Trainingen voor werkgevers van expats

Hebben jij of jouw (HR-)afdeling behoefte aan meer kennis over relocatie en immigratie? Komt er binnenkort een nieuwe collega, maar heb je geen tijd voor een gedegen inwerktraject? Of is het tijd om de interne kennis op te frissen, zodat jullie weer op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? ReloMatters biedt trainingen op maat. Tijdens de intake bespreken we wat je wilt bereiken en stel ik een trainingsplan op. Zowel een korte training van een paar uur als een intensievere training van bijvoorbeeld een paar weken behoort tot de mogelijkheden.

Trainingen voor medewerkers van relocatiebureaus

Vergroot de kennis en expertise van je medewerkers en je schroeft direct het niveau van je dienstverlening op. Door zowel je bestaande relocatiemedewerkers als je nieuwe mensen grondig op te leiden en regelmatig bij te scholen, kun je je klanten nóg beter van dienst zijn. ReloMatters traint je bestaande en nieuwe medewerkers. Dit kan zowel voor teams als voor individuele personen. Tijdens de intake bespreken we eerst jullie behoeften en doelen. Vervolgens maak ik een perfect afgestemd trainingsprogramma op maat.

Ook een gedegen training voor je (nieuwe) medewerkers?

Bel of mail me meteen voor een kennismaking.