Interimkracht bij de uitvoering van relocaties en immigraties

Kun je tijdelijk geen beroep doen op je eigen ervaren relocatiespecialist, bijvoorbeeld door ziekte, zwangerschap of vakantie? Gaat je bedrijf een expat assisteren, maar heb je zelf te weinig kennis of tijd om de uitvoering op je te nemen? Gaat de relocatie om een grote groep of komt er een drukke periode aan en heb je extra handen nodig? Schakel dan de tijdelijke expertise in van ReloMatters. Ik help je op interim-basis snel en vakkundig uit de brand, samen of geheel zelfstandig.

Zodra ik met jou en je medewerkers kennis heb gemaakt en weet wat je doel en je verwachtingen zijn, ga ik vanuit jouw kantoor met een no-nonsense werkinstelling aan de slag met de relocatie of immigratie van je nieuwe buitenlandse medewerker(s). Ik ben dus direct inzetbaar, zonder verdere training en met weinig begeleiding. Dit scheelt jou tijd, inspanning en kopzorgen, en geeft je de zekerheid van een soepele overplaatsing van je expat naar Nederland.

Tevredener expats door een efficiënter en professioneler relocatieproces

Niet alleen zorgt ReloMatters als interimkracht voor de uitvoering van de relocatie en immigratie, tegelijkertijd breng ik in kaart waar jouw bedrijf op relocatiegebied efficiënter en professioneler kan werken. Met mijn jarenlange ervaring in de relocatie- en immigratiebranche en intensieve kennis van processen, procedures en kwaliteitsbeheer zie ik meteen waar jullie de winst laten liggen. Vaak blijken enkele eenvoudige aanpassingen voldoende om tijd en geld te besparen en de overplaatsingen beter te laten verlopen. Met tevredener expats tot gevolg!

Tijdelijke vakkundige hulp nodig bij je relocaties?

Neem direct contact met mij op.