Gericht groeien met coaching voor relocatiespecialisten

Je bent als relocatiespecialist al een tijdje actief in de relocatiebranche en hebt je weg gevonden. Toch kan het gebeuren dat je voor een uitdaging komt te staan of twijfelt over de juiste stappen voor de toekomst van jouw relocatiebedrijf. Een coach kan dan uitkomst bieden. Als je te maken hebt met lastige vraagstukken waarop je in je eentje geen antwoord kunt of wilt geven, of als je tijd wilt maken voor reflectie op je ontwikkeling, denk ik met je mee en begeleid ik je in je groeiproces.

Wellicht moet je een belangrijke beslissing nemen en twijfel je over de beste keuze voor jouw relocatiebedrijf. Wil je meer werk aannemen en groeien, of juist klein blijven? Wil je investeren in dat nieuwe systeem, of juist niet? Wil je je diensten uitbreiden of ze juist beperken en je specialiseren? Of misschien loopt het even niet goed met je relocatiewerkzaamheden en vraag je je af waarom. Werk je meer uren dan je lief is, maar levert je werk minder op dan je je had voorgesteld? Ben je te veel met randzaken bezig en raak je het overzicht kwijt?

Voor wie midden in zo’n proces zit, is het vaak lastig om te beoordelen wat hieraan ten grondslag ligt en wat je moet doen om het tij te keren of de juiste koers te vinden. Bij iedere uitdaging in je ontwikkeling is het daarom belangrijk om terug te keren naar de basis. Als coach help ik je om te achterhalen wat ooit je drijfveren waren om te starten in de relocatiebranche. Samen zoeken we naar de antwoorden op wezenlijke vagen: Leef ik mijn missie na? Wat zijn mijn doelen en behaal ik die met het werk dat ik nu doe? Stel ik de juiste prioriteiten? En wat wil ik nu écht?

ReloMatters is de coach die uitkomst biedt

Als je dit herkent, kan het zinvol zijn om een coach in te schakelen. ReloMatters kent jouw branche en veel van jouw uitdagingen. Daardoor kan ik je als sparringpartner op een objectieve en professionele manier ondersteunen. Door samen de mogelijke scenario’s en strategieën te bespreken, houd ik je een spiegel voor en begeleid ik je bij je beslissingsproces. Ik vertel je niet wat je moet doen, maar stel je kritische vragen die je terugbrengen naar waar het écht om gaat.

Op basis van gelijkheid en wederzijds respect zoeken we samen naar nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten, gebaseerd op je eigen doelstellingen. Je bepaalt zelf de agenda en de doelen van je coachingstraject. Zo help ik je vanuit een coachingsrelatie op weg om je persoonlijke prestaties te maximaliseren en het vertrouwen en plezier in je werk terug te vinden. Met als resultaat dat jij weer de controle krijgt, zelfverzekerd keuzes kunt maken en zowel zakelijk als privé opnieuw successen boekt.

Een coach die je helpt bij je groeiproces?

Bel of mail me dan meteen voor een afspraak.