Saskia van Donkelaar, expert in relocaties en immigraties

Daarom ReloMatters

1.

Kind van expatouders
Volgens studies beschikken 'third culture kids', oftewel kinderen van expatouders, over de volgende bijzondere eigenschappen:

Vlot aanpassingsvermogen
Overbruggen gemakkelijk cultuurverschillen
Ruimdenkender dan gemiddeld
Groot empathisch vermogen
Tweetalig
Sterk in communicatie

Dankzij deze vaardigheden kan ik me niet alleen uitstekend verplaatsen in jouw doelgroep en medewerkers, ook weet ik uit eigen ervaring wat expats en hun families belangrijk vinden en waarmee je ze het best helpt.

2.

Verbinder en verbeteraar
Relocatie en immigratie gaat over mensen. In alles wat ik doe zet ik daarom de expats en de relocatiemedewerkers centraal. Ik weet mensen op een natuurlijke manier te motiveren, mee te krijgen en onderling te verbinden.

In jouw bedrijf overzie ik met frisse blik snel situaties en processen, eventuele problemen en oplossingen. Mijn focus is continu gericht op het doorvoeren van verbeteringen op alle niveaus.

Als gedreven professional hecht ik waarde aan echtheid, plezier, integriteit en kwaliteit. Ook in lastige situaties blijf ik rustig en behoud ik het overzicht. Bij mij zijn je relocaties in vertrouwde handen!

3.

Expert in kwaliteitsbeheer
In 2008 behaalde ik voor een groot relocatiebureau als eerste relocatiespecialist in Nederland het kwaliteitskeurmerk EuRA Global Quality Seal (EGQS). In 2015 lukte me dit voor een ander relocatiebureau nogmaals. Via trainingen in onder andere Brussel en Lissabon specialiseerde ik mij verder in kwaliteitsbeheer.

Inmiddels heb ik volop ervaring met het opzetten en uitvoeren van:

Kwaliteitsbeheersystemen
Kwaliteitshandboeken
Interne audits
Kwaliteitsprocessen en -procedures
Klanttevredenheidsmetingen

ReloMatters. Because quality matters.